033 – 2855 628

Onze ervaring bij opdrachtgevers

Sectoren

  • Onze klanten hebben vaak een projectenbusiness als kernactiviteit. Zij acquireren, leveren en onderhouden projecten en hebben daarmee een marktdynamiek, business en organisatie die wezenlijk anders is dan in reguliere service en productie-organisaties. Projectmanagement is hun kerncompetentie. Projecten in de nieuwbouw, renovatie en herontwikkeling maar vaak ook onderhoud, services en beheeractiviteiten vormen het primaire proces. Productontwikkeling, acquisitie, calculatie, design, engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, oplevering, onderhoud en beheer zijn vaak de kernactiviteiten van onze opdrachtgevers.
  • DNAchange richt zich vooral op deze organisaties. Wij hebben ons specialisme in de Bouw-, Techniek- en Technologiesector. Onze opdrachtgevers zijn vaak actief in de Installatietechniek,
  • Infratechniek (civiel, wegen, rail), Bouw & Utiliteit, Scheepsbouw, Staalconstructie en Offshore.
    Onze opdrachtgevers zijn eindgebruikers/klanten, ingenieurs- en adviesbureaus, constructeurs, aannemers/installateurs, leveranciers en fabrikanten.

Ervaringen

Onze mensen hebben een lange ervaring in advies- en managementrollen en het ondersteunen van teams in veranderingstrajecten. Zij hebben een passie voor de technische maakindustrie, voor projectmatig georganiseerde bedrijven en kennen de strategische, commerciële en operationele processen uit eigen ervaring. Zij zijn specialist in het realiseren van veranderingtrajecten, zijn hands-on en gedreven om echt succes te halen. Onze specialisten combineren een focus voor concrete financiële resultaten op de kortere termijn met duurzame verbeteringen voor de toekomst. Onderstaand overzicht toont een greep uit de opdrachtgevers waar onze mensen eerder veranderingstrajecten hebben geleid en ondersteund.

Opdrachtgevers