033 – 2855 628

Performance Management

Meer grip op prestaties

De strategie en het business plan geven helder aan waar de ambitie ligt en wat de financiele doelen zijn maar hoe is dat vertaald naar de prestaties die op de werkvloer geleverd moeten worden? Hoe krijgen we de juiste focus van vaklieden en hoe maken we hun prestaties zichtbaar en bespreekbaar op een positieve wijze? Hoe kunnen we erop bijsturen? Hoe versterken we de betrokkenheid en eigenaarschap van vaklieden om steeds beter te worden.

DNAchange helpt uw managementteam om strategische ambities te vertalen naar concrete doelstellingen en deze verder te detailleren naar een logische samenhang van doelen voor alle processen en afdelingen in uw organisatie. We betrekken hierbij ook de vaklieden om tot pragmatische oplossingen te komen die in de praktijk haalbaar zijn. Door gebruik van visual management technieken maken we doelen en prestaties bespreekbaar op een prettige toegankelijke manier. De oorzaken voor tegenvallende prestaties worden duidelijk en de juiste maatregelen kunnen sneller worden genomen. Prestaties zullen verbeteren. Wij helpen u om het dashboard te maken en ondersteunen uw medewerkers om snel zelf toepassing in de dagelijkse praktijk in te voeren.

Continuous Improvement

Flexibiliteit en wendbaarheid zijn de kerncompetenties van moderne organisaties om steeds slagvaardig en succesvol te blijven. Maar hoe krijgen we onze medewerkers door de bocht. De organisatie is vaak verandermoe door alle recente trajecten en het animo om permanent in beweging te zijn, is eerder laag dan hoog. Continuous Improvement klinkt als een logisch en wenselijk doel maar om deze werkwijze onderdeel te maken van de dagelijkse routine vraagt overtuiging, lef en doorzettingsvermogen van management en de werkvloer.

DNAchange helpt om de Lean principes van Continu Verbeteren op een pragmatische manier toe te passen in de praktijk. De focus ligt op het realiseren van kleine stapjes met echte resultaten. Zo ervaren medewerkers de kracht van dit proces en worden ze enthousiaster over het positieve effect bij geringe inspanning. Onze Blackbelts hebben alle Lean tools en techniek bij de hand en combineren dit met een mensgerichte aanpak om bij hun de oprechte overtuiging te creeren en hun zelfstandigheid en effectiviteit op dit vlak snel te vergroten.